SkoleFlip

Foredrag

Innovation i alle fag kan være en udfordring.

Hvad er Innovation i undervisningen? og, hvordan arbejder man innovativt? Med udgangspunkt i det teoretiske omkring innovation og entreprenørskab, gøres det faglige levende ved at koble innovation til Impro Comedy. Dette gøres sammen med publikum, således, at den nye viden forankres i tilhøreren på en helt ny måde. Lars Udengaard forbinder dimensionerne i Innovation med 5 grundregler i Impro Comedy, som sikrer at improvisationen fører Jer videre, og I spiller hinanden gode. Dette gøres til stor morskab under foredraget sammen med publikum. Så bliv udfordret i måden I arbejder sammen på, med et foredrag om at arbejde innovativt. Sig ja til hinanden, spil hinanden gode, hav en fest med at fejle, lyt aktivt og se monsteret i øjnene. En ting er sikkert, I går derfra med nye indspark til måden, I arbejder sammen på.

Samtidig med at være grundlægger og ejer i SkoleFlip er Lars Udengaard også impro komiker.

 

Impro comedy er en underholdningsform hvor skuespillerne går på scenen uden forberedelse. Dette fordrer at spillerne kender grundreglerne: 

Sig “ja og” til alle bud, spil spillet, fejl er en gave, opbakning og lyt akivt. Disse regler sidestilles med de fire dimensioner der skal være til stede for at der er tale om innovation i undervisningen.

Dette virkeliggøres under foredraget med øvelser og små sketches hvor tilhørerne deltager aktivt.

Samtidig fortæller Lars også hvordan man ved at bruge SkoleFlips model “Flipmodellen” kan arbejde innovativt i alle fag.

Foredraget kan bruges til at starte innovative processer op på de enkelte uddannelsesinstitutioner, eller som et fagligt indspark for at komme igang med innovation på din skole.

Dennis Grotrian Kamuk Jensen, Gyldendal Uddannelse om foredraget:

“I forbindelse med en konference i London, havde vi inviteret 75 kommunale konsulenter til faglige oplæg, hvor Lars Udengaard, stod for den sidste halvdel. Opgaven var at koble Lars´ kompetencer indenfor impro-comedy, sammen med hans erfaringer indenfor innovation og entreprenørskab i folkeskolen.

Det blev forrygende underholdning, hvor der ikke blev gået på kompromis med det faglige. Vores bekymringer, om det ene overskyggede det andet blev gjort til skamme, og der blev både grint og lyttet til gode råd og ideer til undervisning, hvor flere af gæsterne blev inddraget i forskellige situationer.

Jeg kan varmt anbefale Lars Udengaard, både til det sjove og det seriøse.”

Dennis Grotrian Kamuk Jensen, Gyldendal Uddannelse

 

“Vores studerende var meget begejstrede, Meget inspirende på en anderledes måde end traditionelle foredrag om innovation.”

Morten Balterzen – Lektor EASJ Roskilde

Scroll To Top